Graafinen suunnittelu yrityksille

MakeaDesign tarjoaa: Graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, yritysilmeet, brändisuunnittelu, kuvitus, kallligrafia, käyntikortit, blogilogot, bannerit, esitteet, julisteet, juhla- ja tapahtumakutsut, brändivalokuvaus, taitto, verkkosivujen visuaalinen ilme.

Tutustu työnäytteisiini ja ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, hinnastosta tai ideasi kaipaa toteuttajaa!

 

LOGOSUUNNITTELU

Logon/yritystunnuksen tehtävänä on viestiä yrityksesi brändiä ja ideologiaa sekä auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista. Se henkii toivottua mielikuvaa, luo mielleyhtymiä ja kertoo yrityksesi toimialasta. Hyvä logo on muistettava ja yksilöllinen, yrityksesi näköinen! Suunnittelen yksittäiset logot, laajemmat logopaketit tai koko yrityksesi brändin ja visuaalisen ilmeen. Klikkaa kuvat isommaksi ja tutustu muutamiin suunnittelemiini logoihin!

Kurkkaa myös logopankki, josta saat ammattimaisen logon käyttöösi nopeasti ja edullisesti! Logopankkiin tästä.

 

KÄYNTIKORTIT, ESITTEET, ROLL-UPIT JNE.

Suunnittelen mielelläni logon lisäksi yrityksesi muut markkinointimateriaalit kuten käyntikortit, esitteet, bannerit nettisivuille & someen tai vaikka koko yrityksesi visuaalisen ilmeen. Pyydä tarjous tarpeesi mukaisesta kokonaisuudesta!

 käyntikorttien suunnittelu graafinen suunnittelija 2P I N____________________save this for later

P I N____________________save this for later

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna