Graafinen suunnittelu yrityksille

MakeaDesign tarjoaa: Graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, yritysilmeet, brändisuunnittelu, kuvitus, kallligrafia, käyntikortit, blogilogot, bannerit, esitteet, julisteet, juhla- ja tapahtumakutsut, brändivalokuvaus, taitto, verkkosivujen visuaalinen ilme.

Tutustu työnäytteisiini ja ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, hinnastosta tai ideasi kaipaa toteuttajaa!

 

LOGOSUUNNITTELU

Logon/yritystunnuksen tehtävänä on viestiä yrityksesi brändiä ja ideologiaa sekä auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista. Se henkii toivottua mielikuvaa, luo mielleyhtymiä ja kertoo yrityksesi toimialasta. Hyvä logo on muistettava ja yksilöllinen, yrityksesi näköinen! Suunnittelen yksittäiset logot tai koko yrityksesi brändin ja visuaalisen ilmeen. Klikkaa kuvat isommaksi ja tutustu muutamiin suunnittelemiini logoihin!

KÄYNTIKORTIT

Käyntikortit ovat jokaisen yrittäjän ja yrityksen pakolliset ja usein myös ensimmäiset markkinointimateriaalit, yleensä ne tilataankin heti logosuunnittelun yhteydessä. Käyntikorteissa huomioidaan yrityksesi visuaalinen ilme ja brändi, luodaan niistä muuhun ilmeeseen istuvat, kauniit kortit.

MUUT MARKKINOINTIMATERIAALIT

Suunnittelen myös mielelläni suurempia materiaalikokonaisuuksia tai yksittäisiä tuotteita. Kauttani onnistuu esimerkiksi esitteet, lehtiset, mainokset, roll upit, bannerit ja verkkosivujen visuaalisen ilmeen suunnittelu. Kysy lisää!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna