10 x tummapohjainen hääkutsu

elo 22, 2021 | Hääkutsut

Valtaosa hääkutsuista toteutetaan vaaleapohjaisina, mutta aina silloin tällöin hääpari toivoo värillistä pohjaa. Tummansävyiset pohjat luovat hääkutsuun voimakasta tunnelmaa josta valkoinen teksti korostuu upeasti. Keräsin tähän postaukseen muutaman toteuttaneeni tummapohjaisen hääkutsun, katso miten tunnelma muuttuu värin mukaan!

Camillan ja Ramin kutsuissa päädyttiin lähes mustaan pohjaväriin. Värikäs kukkakuvitus ja paksu valkoinen fontti nousevat voimakkaasti esiin tummasta taustasta ja tuovat kivaa kontrastia ilmeeseen.

Mariannan ja Markuksen hääkutsuihin valittiin trendikäs tummanvihreä tausta. Tekstit painatettiin näyttävällä kultafoliolla, joka sopii täydellisesti vihreän pariksi. Hääinfoon tuotiin keveyttä painattamalla se läpikuultavalle paperille.

Jonnan ja Juhan rock-teemaiset hääkutsut painatettiin mustapohjaisiksi ja tekstit juhlan teemavärien mukaan valkoisina ja kultaisina.

Suvin ja Katin loppukseän juhliin valittiin mustan sijasta kaunis tummanliilan/luumun sävy, josta vaaleanpunaiset kukat ja värikkäät vihreät toistuvat upeasti!

Maijun ja Jaakon hääkutsuihin tuotiin viitteitä saaristohäistä valitsemalla pohjaväriksi siniharmaa. Valkoinen teksti ja kartan valkoinen kuvitus riittävät raikastamaan kokonaisuuden.

Nellin ja Akin kutsuihin haluttiiin tummahko pohja, mutta kuitenkin pehmeällä tavalla. Keskiharmaan sävy korostaa kauniisti valkoista ja vaaleanpunaista, mutta ei tee kokonaisuudesta liian voimasta tai synkkää.

Lauran ja Pasin hääkutsuissa näkyy niin ikään häiden teemaväri. Pohjaväri painatettiin utuisen siniharmaana ja tekstit vaalean hiekan sävyssä. Hääinfossa värit vaihdettiin toisinpäin.

Meerin ja Mikon hääkutsuissa kortin taustaväriksi painatettiin voimakas petroolinsininen.Tämä sopi upeasti helmikuisiin häihin!

Heinin ja Miikkan Star Wars -teemaisiin hääkutsuihin musta pohja oli luonnollinen valinta. Mustalle korttipohjalle painatettiin kauttaaltaan kultaisella foliopainatuksella tekstit ja muu kuvitus. Valkopohjainen hääinfo raikastaa sopivasti kokonaisuutta!

Mitä pidät tummista hääkutsuista? Mikä kutsuista oli suosikkisi?