BRÄNDI-ILMEEN VISUAALINEN SUUNNITTELU

Heidi Ollila on Oululainen valokuvaaja. Hänen palveluihin kuuluu muun muassa hääkuvaukset sekä lapsi- ja perhekuvaukset.

Heidin kuvaustyyli on dokumentaarinen, jossa ikuistetaan aidot ohikiitävät hetket luonnollisina, laadukkaiksi valokuviksi. Heidin ote valokuvaukseen on rauhallinen ja tyyli herkkä ja ajaton. Nämä elementit pyrittiin huomioimaan, kun lähdettiin suunnittelemaan brändi-ilmettä ja logoa.

Heidille suunnitteltiin kattava logopaketti, jonka avulla hänen on helppo säilyttää yhtenäinen ilme kaikessa yrityksensä markkinoinnissa. Tekstistä koostuva päälogo on ajattoman tyylikäs, josta löytyy käsin tyyliteltyjä yksityiskohtia. Yritykselle suunniteltiin myös kaunis logomerkki, jossa yhdistyy Heidi Ollillan nimikirjainten H ja O. Logomerkki toimii kauniisti myös esimerkiksi vesileimana valokuvissa.

Logon suunnittely yritykselle valokuvaus heidi Ollila
Logon suunnittelu häävalokuvaajalle Heidi Ollila

KAUNIIT SANOJA ASIAKKAALTA

”Olin tyytyväinen jo ensimmäisiin luonnoksiin! Luonnoksesta muokattiin vain muutamaa pientä yksityiskohtaa, ja sitten logo olikin valmis!”

Olen seurannut MakeaDesignia Instagramissa jo entuudestaan, joten päätös yritykseni logon suunnittelijasta oli aika selkeä. Ensimmäisestä viestistä alkaen yhteydenpito oli helppoa! Logosuunnittelu alkoi kyselylomakkeella, jossa oli todella kattavasti kysymyksiä, joihin logon tyyli alkoi pohjautua. Oli mukava miettiä yritystä niin perusteellisesti ja kysymykset auttoivat itselläkin hahmottamaan, millaista logoa tarvitsen, kun mielessä pyöri niin monenlaisia vaihtoehtoja. Olin tyytyväinen jo ensimmäisiin luonnoksiin! Luonnoksesta muokattiin vain muutamaa pientä yksityiskohtaa, ja sitten logo olikin valmis!

HEIDI OLLILA, VALOKUVAAJA

BRÄNDIN PERSOONA

Herkkyys, laatu, ajattomuus

Logon suunnittelu valokuvaajalle Heidi Ollila
Logon suunnittelu valokuvaajalle Heidi Ollila
Brändi-ilmeen suunnittelu valokuvaajalle heidi Ollilla