Graafinen suunnittelu yrityksille

MakeaDesign tarjoaa: Graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, yritysilmeet, brändisuunnittelu, kuvitus, kallligrafia, käyntikortit, blogilogot, bannerit, esitteet, julisteet, juhla- ja tapahtumakutsut, brändivalokuvaus, taitto, verkkosivujen visuaalinen ilme.

Tutustu työnäytteisiini ja ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, hinnastosta tai ideasi kaipaa toteuttajaa!

LOGOSUUNNITTELU

Logon/yritystunnuksen tehtävänä on viestiä yrityksesi brändiä ja ideologiaa sekä auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista. Se henkii toivottua mielikuvaa, luo mielleyhtymiä ja kertoo yrityksesi toimialasta. Hyvä logo on muistettava ja yksilöllinen, yrityksesi näköinen! Suunnittelen yksittäiset logot, laajemmat logopaketit tai koko yrityksesi brändin ja visuaalisen ilmeen. Klikkaa kuvat isommaksi ja tutustu muutamiin suunnittelemiini logoihin!

Kurkkaa myös logopankki, josta saat ammattimaisen logon käyttöösi nopeasti ja edullisesti! Logopankkiin tästä.

BRÄNDI-ILMEET

Muutamiin suunnittelmiini yritysilmekokonaisuuksiin voit tutustua klikkaamalla alla olevia kuvia! Brändisuunnittelun kokonaisuuden laajuus räätälöidään asiakaskohtaisesti, sinun tarpeidesi ja budjettisi pohjalta. Yrityksen brändi-ilmeen suunnitteluun voi sisältyä esimerkiksi logon tai logopaketin suunnittelu, typografian eli fonttien, brändivärien ja kuvamaailman määrittely, graafiset elementit ja kuvitukset, painotuotteet (käyntikortit, lahjakortit, tuotepassit, ajanvarauskortit, esitteet, flyerit, hinnastot, tarrat, julisteet, juhla- ja tapahtumakutsut, asiakaslehdet), taittotyöt, pakkaussuunnittelu, somepohjat, bannerit, messumateriaalit, graafinen ohjeistus tai vaikkapa nettisivujen visuaalisen ilmeen suunnittelu.

 

YKSITTÄISET PAINOTUOTTEET, MAINOKSET JA MUUT MARKKINOINTIMATERIAALIT

Suunnittelen mielelläni myös yksittäiset tarvitsemasi tuotteet. Teen myös mielelläni pidempiaikaista yhteistyötä yrityksille ja organisaatioille silloin, kun tarvitsette säännöllisiä tai satunnaisua painomateriaaleja, mainoksia ja muuta graafista suunnittelua. Pääsääntöisesti pienet projektit onnistuvat nopeallakin aikataululla. Kysy rohkeasti tarjousta!

 käyntikorttien suunnittelu graafinen suunnittelija 2P I N____________________save this for later

P I N____________________save this for later

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna