IHANAT, UNIIKIT

HÄÄKUTSUT!

Kauniit, persoonalliset, juhlanne näköiset kutsut ja kortit.

HÄÄKUTSUT

Hääkutsut ovat juhlanne tärkeimmät kortit, ne luovat kutsuvieraille ensivaikutelman tulevan päivän tyyliin ja tunnelmaan. Ohessa muutamia suunnittelemiani asiakkaiden toiveiden mukaan suunniteltuja hääkutsuja tyylin mukaan jaoteltuna. Mikäli sinulla on visio täydellisestä hääkutsusta, ota yhteyttä ja kerro ajatuksistasi, suunnitellaan yhdessä kauniit kutsut juhlaanne. Kaikki kutsut suunnitellaan hääparin toiveiden pohjalta. Halutessanne voitte aina antaa minulle myös vapaat kädet luoda teille jotain uutta ja uniikkia, juhlanne tunnelmaan sopivaa!

Romanttiset ja klassiset hääkutsut

Klassisen tyylikkäät fontit, romanttinen kuvitus ja koristeellisuus sekä tyylikäs kokonaisuus luovat arvokkaan ja klassisen häätyylin.

Kukalliset ja boheemit hääkutsut

Runsas ja rento kukkaisteema, vihreät lehdykät, pampaheinät ja kasvit yhdistettynä persoonalliseen fonttiin luovat kutsuihin boheemin ilmeen.

Maalaisromanttiset ja rustiikkiset kutsut

Luonnonmateriaalit, pitsikuviointi, eukalyptuksen oksat ja maanläheiset sävyt kutsuissa luovat varmasti oikeanlaisen tunnelman maalaisromanttisiin juhliin.

Modernit ja minimalistiset kutsut

Pelkistetyt fontit ja moderni kalligrafia pienillä  grafiikoilla maustettuna luovat modernin ilmeen. Nämä ajattomat kutsumallit sopivat monenlaiseen häätyyliin!

Meri- ja matkateemaiset kutsut

Ihanat Destination-häiden kutsut hurmaavat ja luovat vieraille heti kohdemaan tunnelmaa, sitruunat, oliivinoksat, rypäleviljelmät, palmut, meri..

Hääkutsut omalla valokuvalla

Onko teillä on ihanat kihlakuvat tai muu upea yhteiskuva, jonka haluaisitte mukaan kutsuihin? Omat kuvat tuovat kutsuihin aina persoonallista ja lämmintä ilmettä.

Typografiset ja rennot hääkutsut

Rennot hääkutsut syntyvät hääparin omista valokuvista, muutaman yhteensopivan fontin yhdistelystä ja esimerkiksi valopalloketjuista ja viireistä.

Muut teemakutsut häihin

Onko häissänne jokin todella spesiaali teema, joihin etsit sopivia hääkutsuja? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistanne. Suunnitellaan täydelliset kutsut juuri teille!

LUODAAN PÄIVÄÄNNE UNIIKIT, UNELMIENNE HÄÄKUTSUT

KAUNIIT HÄÄKUTSUT JA PAPERITUOTTEET JUHLAAN