IHANAT, UNIIKIT

HÄÄKUTSUT!

Kauniit, persoonalliset, juhlanne näköiset kutsut ja kortit.

HÄÄKUTSUT

Hääkutsut ovat juhlanne tärkeimmät kortit, ne luovat kutsuvieraille ensivaikutelman tulevan päivän tyyliin ja tunnelmaan. Ohessa muutamia suunnittelemiani asiakkaiden toiveiden mukaan suunniteltuja hääkutsuja tyylin mukaan jaoteltuna. Mikäli sinulla on visio täydellisestä hääkutsusta, ota yhteyttä ja kerro ajatuksistasi, suunnitellaan yhdessä kauniit kutsut juhlaanne. Kaikki kutsut suunnitellaan hääparin toiveiden pohjalta. Halutessanne voitte aina antaa minulle myös vapaat kädet luoda teille jotain uutta ja uniikkia, juhlanne tunnelmaan sopivaa!

ROMANTTISET JA KLASSISET HÄÄKUTSUT

Klassisen tyylikkäät fontit, romanttinen kuvitus ja koristeellisuus sekä tyylikäs kokonaisuus luovat arvokkaan häätyylin.

KUKALLISET & BOHEEMIT  HÄÄKUTSUT

Runsas kukitus, vihreät lehdykät, pampaheinät ja kasvit yhdistettynä persoonalliseen fonttiin luovat kutsuihin boheemin ilmeen.

RUSTIIKKISET & MAALAISROMANTTISET HÄÄKUTSUT

Luonnonmateriaalit, pitsikuviointi, eukalyptuksen oksat ja maanläheiset sävyt kutsuissa luovat varmasti oikeanlaisen tunnelman maalaisromanttisiin juhliin.

MODERNIT JA MINIMALISTISET HÄÄKUTSUT

Pelkistetyt fontit ja modernikalligrafia yhdistettynä yksinkertaiseen yleisilmeeseen, pienillä simppeleillä grafiikoilla maustettuna – siinä on modernin ilmeen resepti. Nämä ihanat, ajattomat kutsumallit sopivat monenlaiseen häätyyliin!

MERI- JA MATKATEEMAISET HÄÄKUTSUT

Matkateemaiset ja merielementein koristellut kutsut ovat suosittuja. Upeisiin Destination-häiden kutsuihin valikodaan usein teemaksi kohdemaahan viittaavia elementtejä, kuten sitruunat, oliivinoksat, rypäleviljelmät. Tutustu mm. Italiassa, Portugalissa, Ranskassa ja Miamissa järjestettyjen häiden kutsuihin.

HÄÄKUTSUT OMALLA VALOKUVALLA

Kutsukokonaisuudessa voidaan aina hyödyntää myös hääparin valokuvia. Mikäli teillä on ihanat kihlakuvat tai muu upea yhteiskuva, jonka haluaisitte mukaan kutsuihin, kysy ihmeessä lisää. Omat kuvat tuovat kutsuihin aina persoonallista ja lämmintä ilmettä.

TYPOGRAFISET JA RENNOT HÄÄKUTSUT

Rennot hääkutsut syntyvät hääparin omista valokuvista, fonteilla leikittelyin ja esimerkiksi valopalloketjuista ja viireistä.

MUUT TEEMAKUTSUT HÄIHIN

Onko häissänne jokin todella spesiaali teema, joihin etsit sopivia hääkutsuja? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistanne. Suunnitellaan täydelliset kutsut juuri teille!

Kiinnostuitko uniikeista hääkutsuista tai koko häiden kattavasta paperituotteiden suunnittelusta? Kerro toiveistasi, pyydä tarjous tai tiedustele tarvittaessa lisätietoja. Tarjouspyyntö ei velvoita sinua mihinkään!