Hääkuvaus

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

Hääpäivä on yksi niistä elämän juhlapäivistä, jotka ovat ehdottomasti ikuistamisen arvoisia. MakeaDesign tarjoaa hääpareille suosittua dokumentaarista hääkuvausta. Parhaimmillaan hääpäivä ikuistetaan aamun valmistautumisesta lähtien aina illan viimeisiin ohjelmanumeroihin.

AAMUN VALMISTAUTUMISEN KUVAUS

Dokumentaarinen kuvaus alkaa usein morsiamen aamuvalmisteluista, eli meikkauksesta, kampauksen tekemisestä ja hääpuvun ylle pukemisesta. Valmistautumisen lomassa on aikaa ottaa myös runsaasti yksityiskohtakuvia häälookista, kengistä ja muista asusteista, unohtamatta kuitenkaan yleistä valmistautumisen tunnelmaa ja jännitystä.

HÄÄPOTRETIT

Virallisten hääkuvien ottaminen tapahtuu usein ennen vihkimistä. Hääkuvat otetaan aina etukäteen sovitussa miljöössä, jonka määrittelevät pitkälti hääparin toiveet. Autan myös mielelläni pohtimaan teille sopivan kuvauspaikan valinnassa. Kuvausmiljöönä voivat olla puistot ja puutarhat, pellot, merenrannat tai vaikka rosoiset tehdasalueet, jotka tuovat kuviin jännittävää kontrastia.

VIHKIMISEN KUVAUS

Vihkimisen kuvauksessa yksi valokuvaaa rauhoittaa vihkimisen, kun vieraat voivat keskittyä itse vihkiseremoniaan. Kuvaaja hyödyntää runsaasti erilaisia kuvakulmia, ikuistaa tärkeät hetket unohtamatta myöskään vieraiden kuvaamista.

HÄÄJUHLAN KUVAUS

Hääjuhlan kuvaamisessa taltiodaan ohjelmanumerot, kakunleikkauksesta aina mahdolliseen morsiuskimpun heittoon. Illan aikana kuvataan kaikki tärkeät hetket, yleistä juhlatunnelmaa ja yksityiskohtia juhlapaikasta ja somistuksesta. Kun paikalla on kuvaaja, vieraat voivat keskittyä juhlimaan hääparin kanssa ilman huolta siitä, onko kamera mukana oikealla hetkellä. Hääjuhlan lisääminen kuvauspakettiin tarjoaa kokonaisen kuvakertomuksen hääpäivän kulusta dokumentaariseen tyyliin.

Tutustu myös kutsukorttikuvauksiin / kihlakuvauksiin sekä hääkutsujen ja kiitoskorttien suunnittelupalveluun graafinen suunnittelu -osiossa.

Hääkuvausalueina Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaan alue ja sopimuksesta myös muu Suomi! Graafinen suunnittelu koko maan kattavasti.