Häiden paperituotteiden valmismallisto 2017 – Tulosta itse!

Tervetuloa MakeaDesignin shopiin. Täältä löydät aika ajoin muuttuvan hääprinttien valmismallistoni/tulosta itse -malliston.

Kaikkiin kutsumalleihin on saatavana muut juhlaprintit samaan tyyliin, jolloin saadaan luotua kaikille juhlanne paperimateriaaleille yhtenäinen ilme. Hinnat näkyvät kuvatekstissä klikatessasi haluamasi kuvan suuremmaksi. Hinnat sisältävät tekstien vaihtaminen omiin teksteihinne, osaan korteista myös värien vaihtaminen mahdollista. Valmis työ luovutetaan painomuotoisena/tulostusvalmiina tiedostona, voit tulostaa kortit edullisesti itse tai teettää kortit lähimmässä painotalossa (annan mielelläni painovinkkejä ja autana tarjouspyynnön laatimisessa). Erillisestä sopimuksesta teettäminen kauttani. Valmismalliston tuotteet saat pikaisellakin aikataululla, usein parin päivän sisällä tilauksesta. Tarkemmat tilausohjeet löydät täältä.

Suunnittelen aina mielelläni myös asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä uniikkeja kortteja. Mikäli valmismallistostani ei tällä kertaa löytynyt mielestä mallia, voit aina tiedustella suunnitteluhintaa, aikataulua ja prosessin kulkua uniikin kortin suunnittelulle sähköpostitse. Tutustu myös muihin suunnittelemiini hääkutsuihin ja printteihin täällä. Lisätiedustelut ja tilaukset: info@makeadesign.fi tai täytä yhteydenottolomake Yhteys-välilehdeltä.