Joulukortit

MakeaDesign on julkistanut tämän vuoden uutuutena joulukorttivalmismalliston, jossa kortit personoidaan omilla valokuvillasi.

Valmismalleja on saatavilla seitsemän erilaista, mutta jos valmiiden joukosta ei löydy mieluisaa on mahdollista tietysti tilata myös alusta asti suunnitellut uniikit joulukortit.

Valmismalliston joulukorttien hinnat 30e (hinta sis. alv24%). Hinta sisältää valitsemasi mallin täyttäminen omalla kuvallasi/kuvillasi sekä toivotustekstillä. Koot neliö 140×140, suorakaide joko postikorttikoko 105×148 tai hieman suurempi 120×170. Valmiin kortin saat tiedostomuodossa, jonka voit tulostaa itse tai teettää helposti lähimmässä painotalossa.

Tilausohjeet: Lähetä sähköpostitse ( info@makeadesign.fi ) haluamasi korttimallin numero (sekä kortin koko mikäli kyseessä on suorakaiteen muotoinen korttimalli), valokuvat täysikokoisina tiedostoina, tervedysteksti sekä laskutusosoite. Saat parin vuorokauden sisällä sähköpostiisi luonnoksen hyväksyttäväksi sekä vahvistuksen jälkeen painokelpoisen tiedoston teettämistä varten. Laskut toimitetaan sähköpostitse tai halutessasi paperilla postitse.

Vastaan myös mielelläni lisätiedusteluihin sähköpostitse.

 

joulukortit makeadesignP I N____________________save this for later