Käyntikorttien ja messumateriaalien suunnittelu kahdelle yritykselle

Kustoimoitujen kutsujen ja korttien lisäksi suunnittelen myös yritysten tarpeisiin erilaisia     yrityslogoja ja -tunnuksia, käyntikortteja ja muita materiaaleja. Vuodenvaihteessa pääsin toteuttamaan käyntikortit ja roll-upit messukäyttöön kahdelle juhlasuunnittelupalvelulle.

Juhlasuunnittelu Blushille suunnittelin tummansävyiset käyntikortit valoköynnöksillä. Korteissa käytettiin heillä jo olemassa olevaa yrityslogoa. Samalla teemalla suunniteltiin myös 85×200 kokoinen roll up messukäyttöön.

käyntikortin suunnittelu makeadesign juhlasuunnittelu graafinen suunnittelu 2P I N____________________save this for later

Juhlahumua.fi verkkokaupalle toteutin niin ikään käyntikortit ja roll upin. Käyntikorttiin toivottiin samaa tunnelmaa kuin verkkosivuilla, mutta kuitenkin hieman fonttia ja värimaailmaa uudistaen. Yrityksen toiveena oli saada mukaan värimaailmaan ripaus kultaa. Sen kaveriksi valittiin hempeää blush-sävyä lippuviirin ja somemerkkien muodossa. Lisää yritysasiakkaille suunnittelemiani materiaaleja löytyy graafisen suunnittelun välilehdeltä.

käyntikortin suunnittely makeadesign juhlasuunnittelu graafinen suunnitteluP I N____________________save this for later

___________share toFACEBOOK___________share toPINTEREST___________back toBLOG___________share toTWITTER___________contactGET IN TOUCH