Logopankki

Täältä löydät myynnissä olevat valmiiksi suunnitellut logot. Logot ovat vuosien varrella logoprojekteista syntyneitä luonnoksia, jotka eivät ole päätyneet käyttöön. Logoja on muokattu sen verran, ettei niitä pystytä yhdistämään alkuperäiseen yritykseen millään tavalla. Logoissa näkyvät nimet ovat keksittyjä.

Logopankin logot ovat mainio vaihtoehto sinulle, joka haluat logon edullisesti ja nopeasti käyttöösi. Kaikki logopankin logot ovat hinnaltaan 250€ + alv.

Hinta sisältää logon viimeistelyn, vaihdetaan logoon sinun yrityksesi nimi sekä haluamasi värit. Saat valmiin logon mustana, valkoisena sekä värillisenä versiona kaikissa asiaankuluvissa tiedostomuodoissa, joten pystyt hyödyntämään logoa monipuolisesti eri tarpeissa. Saat käyttöösi myös vektoriversiot, jolloin pystyt käyttämään logoa rajattoman suurena ja silti hyvänlaatuisena! Huomioithan, että muunlaiset muokkaukset logoon eivät kuulu hintaan, mutta ovat toki tarvittaessa mahdollista lisähinnasta.

Jokainen logo myydään vain kerran, eli oston jälkeen se poistuu myynnistä.

Mikäli et löytänyt logopankista yrityksellesi sopivaa logoa, annan mielelläni tarjouksen varta vasten sinun yrityksellesi suunniteltavasta logosta. Voit myös tutustua muihin suunnittelemiini logoihin täällä.

 

P I N____________________save this for later