GRAAFINEN SUUNNITTELU

LUODAAN YRITYKSELLESI ILME, JOKA MUISTETAAN!

LOGOSUUNNITTELU

Logon/yritystunnuksen tehtävänä on viestiä yrityksesi brändiä ja ideologiaa sekä auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista. Se henkii toivottua mielikuvaa, luo mielleyhtymiä ja kertoo yrityksesi toimialasta. Hyvä logo on ajaton, muistettava ja yksilöllinen, yrityksesi näköinen! Suunnittelen yksittäiset logot, laajemmat logopaketit tai koko yrityksesi brändin ja visuaalisen ilmeen. Klikkaa kuvat isommaksi ja tutustu muutamiin suunnittelemiini logoihin!

Yksi logo vai logoperhe

Logon käyttökohteet vaihtelevat usein laajasti, nettisivun yläbannerissa komeilee ehkä suorakaiteen muotoinen päälogo, mutta pieneen pyöreään somen profiilikuvaan sitä on mahdotonta asetella selkästi. Yksi logo harvoin toimii kaikessa mediassa ja käyttökohteissa. Siksi suunnittelen mielelläni yrityksellesi kokonaisen yhtenäisen logoperheen tarvitsemassasi laajuudessa. Vaihtoehtoisten logoversioiden avulla pystyt käyttämään eri versioita käytettävissä olevan tilan mukaan ja kohteen mukaan, säilyttäen ilmeesi ammattimaisena ja selkeänä.

 

Päälogo on yrityksen pääasiallisesti käytettävä logo, joka sisältää tekstiin sekä mahdollisen kuvallisen. Sitä käytetään kotisivuilla, käyntikorteissa ja jaettavassa materiaalissa.

Vaihtoehtoiset/toissijaiset logot ovat versioita logosta erilaisella asettelulla. Esimerkiksi mikäli päälogo on vaakasuuntainen, vaihtoehtoinen logo voi olla kapeampi tai jopa pystysuuntainen. Se voi myös sisältää sloganin tai muuta yritykseen liitettävää tekstiä.

Submark-logo on yksinkertainen versio logosta, jota käytetään esimerkiksi vesileimana kuvissa, faviconissa ja muissa pienissä tiloissa. Submark on usein yksivärinen ja neliön sisään sopiva tunnus..

Lopullinen logon suunnittelun hinta muodostuu logon tyylin, mahdollisen kuvituksen ja variaatioiden määrän mukaan.

 

NÄIN  LOGOPROJEKTI  ETENEE

Logoprojekti lähtee liikkelle yhteydenotostasi. Kerro mielellään hieman taustaa millaiselle yritykselle logo tulee, miten mota henkilöä yrityksesi työllistää ja millainen on arvoitu budjettisi. Yhteydenotossa on hyvä myös mainita millaisesta logopaketista olet kiinnostunut, onko sinulla tarvetta brändiväripaletille tai laajemmalle kokonaisuudelle. Tarvitsetko painotuotteita kuten käytikortit tai lahjakortit? Saat sähköpostiisi tarjouksen lisätietoineen. Mikäli olet halukas yhteistyöhön kanssani, on aika tutustua tarkemmin yritykseesi alla esitellyn prosessin mukaisesti.

ALKUKARTOITUS

Alkuun kartoitetaan pohjatiedot, saat vastata laatimiini kysymyksiin, joiden avulla pääsen sukeltamaan sinun yrityksesi ytimeen. Mitkä ovat yrityksesi tärkeimmät arvot, millaisia ihmisiä haluat yritysilmeesi puhuttelevan, miltä yrityksesi tuntuu ja näyttää. Kun suuntaviivat ovat selvillä, päästään käärimään hihat!

IDEOINTI JA LUONNOSTELU

Suunnitteluprosessi etenee ideoinnin kautta ensimmäisiin luonnoksiin. Pidän sinut mukana projektissa, saat kommentoida ja antaa palautetta luonnoksiin. Mikäli paketti sisältää myös laajemman brändi-ilmeen suunnittelun, suunnitellaan tässä kohtaa myös muut brändi-elementtisi kuten värit ja fonttimaailma.

LANSEERAUS

Kun työ on valmis ja kaikki sen elementit huolellisesti viimeistelty, toimitan sinulle kaikki brändi-ilmeeseesi kuuluvat materiaalit käyttöohjeineen. Logotiedostot saat kaikissa asiaankuuluvissa tiedostomuodoissa netti- ja printtikäyttöön optimoituna. Vektoriversiot varmistavat, että logosi säilyy laadukkaana ikinä logoa käytätkin. Olet valmis julkistamaan uuden ilmeese koko maailmalle!

TILAA SAMALLA

BRÄNDIVÄRIT

Haluatko tilata uuden logon yhteydessä myös brändivärit? Se onnistuu! Määritellään yrityksellesi brändiväripaletti, sen avulla pystyt näppärästi säilyttämään yhtenäisen ilmeen kaikessa yrityksesi markkinoinnissa niin somessa, nettisivuilla kuin printtimateriaaleissa. Väripaletti sisältää värien tarkat arvot sähköiseen ja printtikäyttöön.

Mikäli kaipaat sittenkin kokonaisvaltaisempaa yritysilmeen suunnittelua, lue lisää mahdollisuuksista alta.

PYYDÄ

TARJOUS!

Mukavaa, että löysit sivuilleni ja kiinnostuit yhteistyöstä kanssani. Millaiseen projektiin etsit tekijää? Kaipaako yrityksesi visuaalinen ilme pientä tai isompaa uudistusta? Tarvitsetko ehkäpä apua käyntikorttien tai esitteen suunnitteluun? Tartun mielelläni niin pieniin kuin isompiinkin projekteihin.

Täytä oheinen yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä velvoita mihinkään!

info(@)makeadesign.fi (poista sulkumerkit)

Olen kiinnostunut

6 + 2 =