GRAAFINEN SUUNNITTELU

LUODAAN YRITYKSELLESI ILME, JOKA MUISTETAAN!

LOGOSUUNNITTELU

Logon/yritystunnuksen tehtävänä on viestiä yrityksesi brändiä ja ideologiaa sekä auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista. Se henkii toivottua mielikuvaa, luo mielleyhtymiä ja kertoo yrityksesi toimialasta. Hyvä logo on ajaton, muistettava ja yksilöllinen, yrityksesi näköinen! Suunnittelen yksittäiset logot, laajemmat logopaketit tai koko yrityksesi brändin ja visuaalisen ilmeen. Klikkaa kuvat isommaksi ja tutustu muutamiin suunnittelemiini logoihin!

Logon suunnittelu Makeadesign

LOGON SUUNNITTELU

PÄHKINÄNKUORESSA

 • Ota yhteyttä ja kerro mielellään hieman taustaa, millaiselle yritykselle logo tulee. Millaisesta logopaketista olet kiinnostunut, onko sinulla tarvetta myös brändiväripaletille tai laajemmalle kokonaisuudelle? Tarvitsetko painotuotteita, kuten käyntikortit tai lahjakortit?
 • Saat sähköpostiisi tarjouksen sekä lisätietopaketin suunnittelusta. Mikäli olet halukas yhteistyöhön kanssani, on aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin!
 • Aluksi kartoitan vielä hieman toiveitasi, yrityksesi sisintä sekä kohderyhmääsi. Näin saan kattavan kuvan siitä, mihin suuntaan yritysilmettäsi halutaan viedä, sen jälkeen päästään luonnostelemaan.
 • Suunnitteluprosessi etenee välillämme, lähetän ensimmäiset luonnokset ja saat antaa niistä minulle palautetta.
 • Kun työ on valmis ja toimitettu, veloitetaan suunnittelu. Isommissa töissä saatan laskuttaa osan summasta jo suunnittelun alussa. Työ on aina mahdollista maksaa myös erissä.
 • Olet valmis julkistamaan uuden ihanan ilmeesi maailmalle! Saat valitsemasi logopaketin logot kaikissa asiaankuuluvissa tiedostomuodoissa optimoituna printti- ja digikäyttöön. Vektoriversiot varmistavat, että logosi säilyy laadukkaana huolimatta siitä miten suurena sitä käytät.

 

YKSI LOGO VAI

LOGOPAKETTI

Logopaketti voi koostua yhdestä logosta tai isommasta logopaketista tarpeesi mukaan. Vaihtoehtoiset logot voivat poiketa päälogosta esimerkiksi värityksellä, erilasella asettelulla tai sisältää vaikkapa sloganin tai tarkennuksen yrityksesi palveluista. Vaihtoehtoisten logoversioiden myötä pystyt käyttämään eri versioita käyttökohteen ja käytettävän tilan mukaan.

Logo / päälogo on yrityksen pääasiallisesti käytettävä logo. Sitä käytetään kotisivuilla, käyntikorteissa ja jaettavassa materiaalissa.

Vaihtoehtoinen logo on toinen versio logosta erilaisella asettelulla. Esimerkiksi mikäli päälogo on vaakasuuntainen, vaihtoehtoinen logo voi olla kapeampi tai jopa pystysuuntainen. Vaihtoehtoista logoa käytetään esimerkiksi tilankäytöllisistä syistä.

Submark-logo on yksinkertainen versio logosta, jota käytetään esimerkiksi vesileimana kuvissa, faviconissa ja muissa pienissä tiloissa. Submark on usein yksivärinen ja neliön sisään sopiva tunnus.

Valmiista logoista saat käyttöösi:

 • AI tai EPS vektoritiedoston (laatu säilyy skaalattaessa)
 • PNG-tiedoston läpinäkyvällä taustalla
 • PDF ja JPG (esim. someprofiiliin)
 • RGB / CMYK -väriversiot sähköisiin materiaaleihin ja painotuotteisiin
 • Värillisen, mustan sekä valkoisen version

 

Logon suunnittelu Makeadesgin Graafinen suunnittelu

TILAA SAMALLA OMA

BRÄNDIVÄRIPALETTI

Haluatko tilata uuden logon yhteydessä myös brändivärit? Se onnistuu! Määritellään yrityksellesi brändiväripaletti, sen avulla pystyt näppärästi säilyttämään yhtenäisen ilmeen kaikessa yrityksesi markkinoinnissa niin somessa, nettisivuilla kuin printtimateriaaleissa. Väripaletti sisältää värien tarkat arvot sähköiseen ja printtikäyttöön.

Mikäli kaipaat sittenkin kokonaisvaltaisempaa yritysilmeen suunnittelua, lue lisää mahdollisuuksista alta.

PYYDÄ

TARJOUS!

Mukavaa, että löysit sivuilleni ja kiinnostuit yhteistyöstä kanssani. Millaiseen projektiin etsit tekijää? Kaipaako yrityksesi visuaalinen ilme pientä tai isompaa uudistusta? Tarvitsetko ehkäpä apua käyntikorttien tai esitteen suunnitteluun? Tartun mielelläni niin pieniin kuin isompiinkin projekteihin.

Täytä oheinen yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä velvoita mihinkään!

info(@)makeadesign.fi (poista sulkumerkit)

Olen kiinnostunut

13 + 10 =