MakeaDesign

Hei, ihanaa että löysit sivuilleni!

Olen Janina, yrittäjä ja graafinen suunnittelija MakeaDesignin takana. Olen pienestä saakka ollut kiinnostunut luovuudesta. MakeaDesign syntyikin rakkaudesta taiteeseen, kuvaan ja visuaalisuuteen, kaikenlaisen kauniin luomiseen. Luovan ammattini ohella rakastan matkustamista, kauniita yksityiskohtia, skandinaavisuutta ja luontoa,  jotka toimivat myös inspiraation lähteenä. Tarjoan graafisen suunnittelun palveluita yrityksille ja yksityistilaisuuksiin.

Mistä nimi MakeaDesign tulee?

Makea = Sanalla on monia merkityksiä, joista yleisin lienee sokerinen maku. Tässä sana viittaa lähinnä puhekielessä käytettyyn kuvailevaan sanaan upea, siisti, hieno – Makea!
Design = Muotoilu (ital. piirustus, suunnitelma, malli) tarkoittaa esineen, käytettävyyden ja muodon suunnittelua tai valmistamista. Se tarkoittaa myös graafisia suunnitelmia ja brändien suunnittelua. Toteutusta voidaan kutsua muotoiluksi. Muotoilulla ilmaistaan erilaisia visuaalisia tyylejä, havainnollistetaan tuotteen ominaisuuksia ja käytettävyyttä muotokielen avulla.
Lisäksi nimi voidaan eritellä englannin kielellä “Make a Design”, eli tehdä suunnittelua, suunnitella, muotoilla.

Klikkaile sivuillani, tutustu työnäytteisiini ja jos kiinnostuit yhteistyöstä, ota yhteyttä sähköpostitse info@makeadesign.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Olisi mahtavaa työskennellä kanssasi! 🙂