Meriteemaiset hääkutsut ja juhlakortit – Häät Ravintola Segliksessä

heinä 26, 2023 | Hääjuhlan kortit, Hääkutsut, Kiitoskortit

Emmi ja Joona viettivät häitään merellisissä tunnelmissa Vaasassa. Hääkorttien osalta toiveena oli, että meriteemaisuus välittyisi, mutta kortteihin ei kuitenkaan haluttu perinteisiä ankkureita, ruoreja ja köysiä. Hääparia kiinnosti myös vesiteemaan yhdistetyt kukat, kimpussakin esiintyvät dahliat sekä muut vaaleanpunaiset, sinisen ja liilan sävyiset kasvit.

Kutsun osalta päädyttiin avattavaan korttiin, johon saatiin mahdutettua kaikki tarvittava info, vaikka tekstiä olikin melko paljon. Viimeiseen sivuun saatiin myös lisättyä personoitu kartta, joka oli hääparin erityistoiveena. Meriteemaa tuotiin kutsuun tyrskyävän turkoosin veden muodossa kutsukortin kanteen sekä karttaan kuvastamaan merta. Kukkaelementtejä tuotiin aika runsaastikin kortin reunoille.

MakeaDesign meriteemaiset kukalliset hääkutsut hääinfo hääkartta vaasa ravintola seglis häät
MakeaDesign hääkutsun ja hääinfon suunnittelu kukallinen meriteemainen hääkartta sulvan kirkko ravintola seglis vaasa

Samaa visuaalista ilmettä jatkettiin hääjuhlan korteissa. Juhlaan suunniteltiin menut, hääohjelmat aikajanalla ja kuvakkeilla, paikkakortit sekä juomaliput. Printit istuivat upeasti juhlasalin pyöreisiin pöytiin ja toimivat upeina kattaussomisteina yhdessä kukka-asetelmien kanssa. Upeat kuvat juhlapaikalta on ottanut Jonna N. Photography.

MakeaDesign graafinen suunnittelu hääohjelma, juomaliput, paikkakortit, pöytänumerot ja menukortti häihin

Hääparin hankkimaan maalaustelineeseen ja taustalevyyn suunniteltiin irralliset istumajärjestyskortit, jotka kiinnitettiin pienillä pyykkipojilla taustaan viritettyyn naruun. Hääkutsun ilme toistui ihanasti vieraille heti juhlapaikalle saavuttua, juhlapaikaan edustalle pystytetyn tervetuloakyltin myötä.

Juhlan jälkeen suunniteltiin vielä viimeisenä kiitoskortit upeita hääkuvia hyödyntäen. Kiitos Emmi ja Joona upeasti sujuneesta hääprojektista! 🙂

Kuvat juhlapaikalta sekä kiitoskortissa käytetyt hääkuvat: Jonna N. Photography
Hääkutsut ja juhlan paperituotteiden suunnittelu: MakeaDesign
Juhlapaikka: Ravintola Seglis