Miksi logon teettäminen ammattilaisella kannattaa?

heinä 24, 2023 | graafinen suunnittelu, Logon suunnittelu, yrityksen visuaalinen ilme

Logon tilaaminen graafikolta
Ammattilainen osaa tuoda yrityksen sisimmän logon muotoon. Kuvassa lastenvaateyritykselle suunnittelmani logo.

Aloittavalla pienyrittäjällä on usein yrityksen alkutaipaleella paljon menoja ja mietinnässä saattaa hyvinkin olla mihin kannattaa panostaa ja missä pihistää. Logo saattaa hyvinkin olla asia, jonka moni pienyrittäjä päätyy tekemään itse, mutta se ei välttämättä ole aina paras ratkaisu. Miksi logoon kannattaa panostaa ja teettää se graafisella suunnittelijalla?

  1. Logo on yrityksesi tärkein tunnus, joka tulee näkymään kaikessa yrityksesi markkinoinnissa ja viestinnässä. Sen tulee olla selkeä, toimiva ja muuntautuva eri medioiden ja käyttökohteiden mukaan. Hyvin tehty logo kestää myöskin aikaa ja on parhaimmillaan käytössä vuosikymmeniä.
  2. Logo viestii yrityksestäsi ja luo mielikuvia. Graafinen suunnittelija osaa poimia kertomastasi yrityksesi sisimmän ja tuoda sen sanoman yksinkertaiseen muotoon, uniikkiin logoon. Hyvä logo ei ole vain kaunis kuva, vaan huolella suuniteltu harkittu tunnus, joka viestii yrityksesi arvoja ja vetoaa asiakkaisiin.
  3. Ammattilainen ajattelee asiakkaan silmin. Omat mieltymykset eivät ole aina paras valinta logoon. Graafinen suunnittelija osaa kuunnella sinun toiveesi, mutta myös huomioida yrityksesi kohderyhmän sekä ajatella objektiivisesti. Logon tärkein tehtävä on vedota asiakkaisiin.
  4. Saat logostasi kaikki asiaankuuluvat tiedostomuodot mukaan lukien sen kaikkein tärkeimmän, skaalautuvan vektoritiedoston. Saat useita hyödyllisiä tiedostomuotoja sekä lisäksi tiedostot printtiin ja sähköiseen käyttöön. Värillisen originaalin lisäksi saat useimmiten myös mustan ja valkoisen version. Näin pystyt hyödyntämään yrityksesi logoa kaikessa markkinoinnissasi monipuolisesti sekä teettämään myös spesiaalimpia materiaaleja yrityksellesi.

Jos etsit ammattitaitoista graafista suunnittelijaa logoasi varten, autan mielelläni. Yhdessä voimme toteuttaa logon, joka edustaa yrityksesi identiteettiä ja auttaa sinua erottumaan muista alan tekijöistä. Lue lisää logon suunnittelusta ja tutustu työnäytteisiini täällä tai pyydä tarjous.