Graafinen suunnittelija

HEI, MUKAVA TUTUSTUA!

Olen Janina, yrittäjä, muotoilija ja graafinen suunnittelija MakeaDesignin takana.

Olen aina ollut kiinnostunut luovasta tekemisestä. Jo pienenä tyttönä piirtelin lemmikkikanieni muotokuvia ja maalasin kankaalle kotiseutuni rakasta maalaismaisemaa. Haaveenani oli tuolloin olla aikuisena joko kirjailija, eläinlääkäri tai taiteilija.

MakeaDesign syntyikin rakkaudesta visuaalisuuteen ja kaiken kauniin luomiseen. Pidän työtäni monipuolisena ja tunnen olevani unelma-ammatissa, uskon sen välittyvän myös asiakastöissäni. Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2013 suunnitellen logoja ja yritysilmeitä sekä yksityihenkilöille kutsukortteja ja printtimateriaaleja tärkeisiin tapahtumiin.

Luovan työni ohella viihdyn luonnossa, josta ammennan inspiraatiota. Minut saattaakin bongata lähimetsän maastoista tai vaikkapa telttailemasta jostain Suomen kansallispuistosta. Lempiurheilulajini ovat jooga ja tennis, uusin villitykseni on maastopyöräily. Rakastan matkustamista uusiin paikkoihin, suosikkikohteeni on Italian Alpit. Haaveilen, että joku päivä kotitoimistossani minua viihdyttää oma kissa.

Onko sinulla pieniä tai suurempia unelmia, joiden toteuttamiseen kaipaat apua? En malta odottaa, että kuulen sinusta, tulemme varmasti hyvin juttuun!

MIKSI VALITA MAKEADESIGN?

ASIAKASLÄHTÖISYYS

JA YSTÄVÄLLISYYS

Minulla on asiakaslähtöinen ote suunnitteluun, otan huomioon tarpeesi ja pidän sinut tiiviisti mukana projektissa. Pääset näkemään luonnoksia, antamaan palautetta ja vaikuttamaan myös lopputulokseen. Olen ystävällinen kumppani yrityksellesi ja yhteistyö kanssani on rentoa ja mukavaa.

MINIMALISTUUS

JA MONIPUOLISUUS

Uskon, että suunnittelussa vähemmän on enemmän. Lähimpänä sydäntäni onkin minimalistinen tyyli harkituilla yksityiskohdilla, jolloin lopputulos on selkeä ja ajaton, mutta silti persoonallinen. Jokainen yritystarina on kuitenkin uniikki ja vahvuuksiani onkin kyky muuntautua kunkin asiakasprojektin mukaan.

INTOHIMO

JA ROHKEUS

Lähden aina jokaiseen projektiin aidolla innolla ja mielenkiinnolla mukaan. En koe olevani luonteeltani kovinkaan rohkea tai räiskyvä, mutta suunnittelun saralla uskallan kokeilla rohkeasti erilaisia ratkaisuja ja rikkomaan rajoja sopivassa suhteessa, jotta sinun yrityksesi persoona ja tarina erottuvat edukseen.

Graafinen suunnittelu

MUUTAMA FAKTA MINUSTA

PIDÄN

  • Syksyn kirpeistä aamuista ja väreistä
  • Paksuista kirjoista ja mielenkiintoisista tarinoista
  • Suomalaisesta ja skandinaavisesta designista
  • Vesisateesta, myrskyistä ja runsaslumisista talvista

 

OLEN MYÖS

  • Kouluttautunut sisustussuunnittelijaksi ja lifestylemuotoilijaksi
  • Työskennellyt häävalokuvaajana muutaman vuoden
  • Luonteeltani positiivinen, rauhallinen, ystävällinen – ikuinen luonnonlapsi

 

ASIAKKAALTA

 

”Aiemman projektin ja hyvän kokemukseni perusteella päädyin MakeaDesigniin logouudistukseni kanssa. Tiesin heti, että haluan MakeaDesignin toteuttamaan uuden logon, sillä olin saanut huomata kuinka Janina sai kiinni ajatuksistani todella helposti ja löysi sanoistani juuri sen mitä hain visuaalisesti pääni sisällä, vaikka en edes itse tiennyt mitä hain tai näin.

Työskentely oli helppoa. Erityisesti arvostin projektin alussa tarkkoja ja laajoja kysymyksiä liittyen toiveisiini ja näkemyksiini logooni liittyen, koin että niillä nimenomaan saan tuotua esiin sen mitä todella haluan, mutta toisaalta en olisi ikinä osannut kuvailla toiveitani niin tarkasti ilman kysymyksiä. Minulle tuli myös projektin aikana hyvä tunne siitä, kuinka juuri minun yritykseni logoon keskitytään niin, että siitä saadaan paras mahdollinen ja minulle soveltuva. Kaikissa välivaiheissa sain vaikuttaa ja antaa mielipiteitä.

Logouudistukseni onnistui erinomaisesti. Yritysilmeeni sai merkittävän kohennuksen ammattimaisempaan suuntaan. En voisi olla tyytyväisempi. Logo istuu niin nettisivuilleni, kuin sosiaalisen median tileilleni, sekä erilaisiin markkinointimateriaaleihin ja tuotteisiin. Se on minulle ”helppokäyttöinen”, asettelu on helppoa ja se sopii ihan mihin tahansa.

Mikäli minulla tulee uusia tarpeita graafisen suunnittelun osalta, aion varmasti olla yhteydessä jälleen MakeaDesigniin.”

Anniina Teräväinen, varhaiskasvatuksen opettaja, Kasvat

OLEMMEKO JO INSTAGRAM-TUTTUJA?

Klikkaa MakeaDesignin Instagramiin, niin näet aina uusimmat projektini!

Makeadesgin instagram