MAKEADESIGNIN TAKANA

Hienoa, että löysit tänne!

MUKAVA

TUTUSTUA!

Olen Janina, yrittäjä, muotoilija ja graafinen suunnittelija MakeaDesignin takana.

Olen aina ollut kiinnostunut luovasta tekemisestä. Jo pienenä tyttönä piirtelin lemmikkikanieni muotokuvia ja maalasin kankaalle kotiseutuni rakasta maalaismaisemaa. Haaveenani oli tuolloin olla aikuisena joko kirjailija, eläinlääkäri tai taiteilija.

MakeaDesign syntyikin rakkaudesta visuaalisuuteen ja kaiken kauniin luomiseen. Pidän työtäni monipuolisena ja tunnen olevani unelma-ammatissa, uskon sen välittyvän myös asiakastöissäni. Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2013 suunnitellen logoja ja yritysilmeitä sekä yksityihenkilöille kutsukortteja ja printtimateriaaleja tärkeisiin tapahtumiin.

Luovan työni ohella viihdyn luonnossa, josta ammennan inspiraatiota. Minut saattaakin bongata lähimetsän maastoista tai vaikkapa telttailemasta jostain Suomen kansallispuistosta. Lempiurheilulajini ovat jooga ja tennis, uusin villitykseni on maastopyöräily. Pidän paksuista kirjoista, syksyn tuoksuista ja väreistä sekä aamun ensimmäisesta kupillisesta kahvia. Rakastan matkustamista uusiin paikkoihin, suosikkikohteeni on Italian Alpit. Haaveilen, että joku päivä kotitoimistossani minua viihdyttää oma kissa.

Onko sinulla pieniä tai suurempia unelmia, joiden toteuttamiseen kaipaat apua? En malta odottaa, että kuulen sinusta, tulemme varmasti hyvin juttuun!

 

Terveisin, Janina

OLEMMEKO JO INSTAGRAM-TUTTUJA?

Klikkaa MakeaDesignin Instagramiin, niin näet aina uusimmat projektini!

Makeadesgin instagram