Reetan & Villen häämateriaalien suunnittelun Suomenlinnassa vietettyihin häihin

Reetta ja Ville viettivät häitään elokuussa Suomenlinnassa, Pirunkirkon juhlasalissa. Vuosi sitten loppukesästä Reetta otti yhteyttä hääprinttien suunnittelun merkeissä ja syyskuussa aloitimme suunnittelutyöt Save the Date -kortin merkeissä.
Save the Date -kortilta hääpari toivoi leikkisyyttä & lapsenmielisyyttä modernilla twistillä hempeitä teemavärejä unohtamatta. Hääpari toivoi myös selkeitä fontteja ja erilaisten fonttien yhdistelyä. Ilmapallot, viirit, raidat yms. olivat myös mieleen. Oheisessa kollaasissa Reetan lähettämiä inspiraatiokuvia juhlan tunnelmasta sekä häiden värimaailmaa.
Suunnittelemistani luonnoksista hääpari päätyi melko simppeliin malliin ja lopullinen Save the Date -kortti näytti tältä. Leikkisyyttä kortteihin toi fonteilla rennosti leikittely sekä viirit päivämäärissä.
Maaliskuussa jatkoimme projektia ja ryhdyimme suunnittelemaan varsinaista hääkutsua ja infokorttia. Suunnitelmiin oli tullut sen verran muutoksia, että häähankintojen myötä juhlan teemavärit olivat hieman muuttuneet alkuperäisestä suunnitelmasta ja harmaan tilalle oli tuotu navysininen. Reetta lähetti minulle vielä lisää inspiraatiokuvia, joista sain kiinni tunnelmasta ja uudesta värimaailmasta.
Kutsukortteihin hääparilla oli käytettävissä kauniita valokuvia, joten hyödynsimme niitä sekä kutsun että infokortin taustapuolella. Save the Date -kortin viirit tuotiin mukaan myös näihin ja hyödynsimme samoja fontteja, jotta yhtenäinen ilme säilyisi. Koska häitä juhlittiin Suomenlinnassa, toivoi hääpari mukaan jotakin pientä merellisyyttä. Ankkureiden sijaan päädyimme aaltokuvioon, joka toimi hauskana pienenä yksityiskohtana tekstin seassa.

Kutsujen ja hääparin toiveiden pohjalta teimme vielä hääjuhlaan menu-/ohjelmakortit sekä hääbingolappuset. Lopputuloksen voitte nähdä näistä valokuvaaja Arto Ketolan ottamista valokuvista. Muutama lisäkuva Reetan ja Villen juhlatilan somistuksesta on nähtävissä asiakasgalleria-osiossa.

Suunnitteluprosessi tuli päätökseen tänä syksynä, kun saimme valmiiksi vielä kiitoskortit
Kiitos Reetalle & Villelle mielenkiintoisesta suunnitteluprojektista ja yhteistyöstä! 🙂
 Lisää suunnittelemiani hääkutsuja löydät täältä.
___________share toFACEBOOK___________share toPINTEREST___________back toBLOG___________share toTWITTER___________contactGET IN TOUCH