Sisustussuunnittelupalvelut yksityisille

Haluaisitko kotiisi lisää tunnelmaa, käytännöllisyyttä ja tilantuntua? Sisustussuunnitteluprojekteissa tavoitteeni on aina suunnitella kaunis, funktionaalinen, asukkaansa näköinen unelmien koti.

Tarjoan sisustussuunnittelupalveluita uudiskohteisiin, remontoitaviin kohteisiin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Kaikki suunnittelupalvelut ovat saatavilla koko asunnon kattavasti tai yksittäisiin tiloihin. Suunnitteluprojektin alussa kartoitetaan asukkaiden toiveet niin budjetin, asunnon tavoitellun tyylin, värimaailman ja käyttäjien tarpeiden osalta.

Sisustussuunnitelma voi sisältää yhden tai useamman sisustussuunnittelun osa-alueen: Värit ja pintamateriaalit, kalusteet ja kalusteiden sijoittelu pohjaan, valaistussuunnitelmat, sisustustekstiilit, tilojen somistus ja stailaus.

VÄRI- JA PINTAMATERIAALISUUNNITELMAT
Väri- ja pintamateriaalisuunnitelmat kattavat materiaalien valinnan kodin pintoihin (lattiat, seinät ja katot), sekä värien valinnan yhtenäisen kokonaisuuden takaamiseksi.

POHJARATKAISUT JA KALUSTESUUNNITELMAT
Pohjaratkaisun suunnittelulla voidaan tehdä pieniä ehdotuksia huonejakoihin ja niiden muutoksiin, jotta tiloista saadaan toimivammat. Kalustesuunnitelmat sisältävät kalusteiden ehdotuksen kiinto- ja irtokalusteiden sijoittamisesta, mahdollisten uusien kalusteiden valinnan sekä vanhojen olemassa olevien ja uusien hankintojen yhteensovittamisen. Suunnitelmat myös tilojen säilytysratkaisuille.

VALAISTUSSUUNNITELMAT
Valaistussuunnitelma sisältää kiinto- ja irtovalaisimien valinnan ja sijoittamisen yksittäiseen kodin tilaan tai koko asunnon kattavasti.

TEKSTIILISUUNNITELMAT
Tekstiilisuunnitelmassa valitaan kodin sisustustekstiilit (verhot, matot, vuodenvaatteet yms.)

Sisustuskonsultointi ja stailaus on saatavilla yksityisiin asuntoihin, kuvausasuntoihin ja myytäviin asuntoihin.

Sisustussuunnittelu Seinäjoki – Lapua – Nurmo – Kuortane – Jalasjärvi – Kauhava – Ilmajoki – Kauhajoki – Kurikka – Kristiinankaupunki – Alahärmä – Ylihärmä – Etelä-Pohjanmaa – Pohjanmaa – Sisustussuunnittelija Makea Design