SQUARESPACE-NETTISIVUT PIENYRITYKSELLE

VERKKOSIVUJEN SUUNNITTELU PIENYRITYKSILLE

Suunnittelen ja toteutan verkkosivuja Squarespace alustalle. Alustan tyylikkyyden ja helppokäyttöisyyden vuoksi Squarespace on erinomainen erityisesti pienyrityksille kuten kampaamot, kosmetologit, valokuvaajat, hierojat ja floristit vain muutaman nimetäkseni. Squarespace on selainpohjainen palvelu, joten verkkosivujen muokkaaminen tapahtuu kokonaan netissä ja sen käyttö on hyvin helppo omaksua. Pystyt siis helposti lisäämään ja muokkaamaan tekstejä ja kuvia sivuillasi näppärästi myös itse. Squarespacen edullinen kuukausi- tai vuosimaksu kattaa käytönnössä kaiken, automaattiset tietoturvat ja päivitykset sisältyvät hintaan ja sinä voit keskittyä oleelliseen, sisällön luomiseen ja brändisi kehittämiseen!

MIKSI VALITA SQUARESPACE?

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, ja sivujen muokkaaminen tapahtuu kätevästi raahaa ja pudota -toiminnolla. Tämä mahdollistaa nopean ja vaivattoman sisällön päivittämisen.

RESPONSIIVISUUS

Responsiiviset sivut tarjoavat käyttäjille miellyttävän ja käyttäjäystävällisen kokemuksen,  sillä ne mukautuvat saumattomasti eri laitteille ja näyttökokoihin. Tämä on erityisen tärkeää nykypäivänä, kun yhä useammat käyttäjät selailevat verkkosivuja mobiililaitteilla.

SELKEÄ HINNOITTELU

Squrespacen käyttäjänä maksat joko kuukausi- tai vuosimaksun, joka kattaa ihan kaiken verkkosivujen käyttöön liittyvän. Tämä lisäksi maksat ainoastaan domainista eli yrityksesi verkko-osoitteesta sekä siihen liitettävästä sähköpostista.

ASIAKASTUKI

Squarespace tarjoaa todella laadukasta asiakastukea, joka auttaa sinua kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa tai kysymyksissä chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

TYYLIKKYYS

Squarespacen avulla pystytään luomaan visuaalisesti todella upeita nettisivuja, jotka toimivat saumattomasti eri laitteilla. Squarespacea myös kehitetään jatkuvasti. Muokkaustyökalut ja -mahdollisuudet kehittyvät ja uusia ominaisuuksia tulee saataville säännöllisesti.

ANALYTIIKKATYÖKALUT

Squarespace tarjoaa kattavat analytiikkatyökalut, joiden avulla voit seurata verkkosivujesi suorituskykyä ja kävijädataa. Analytiikkatyökalut auttavat sinua ymmärtämään paremmin kävijöitäsi ja tekemään perusteltuja päätöksiä sivustosi kehittämiseksi.

NÄIN VERKKOSIVUJEN SUUNNITTELU ETENEE

graafinen suunnittelu yrityksille

Alkuun kartoitan sinun toiveesi ja odotukset uusilta nettisivuilta. Käymme myös läpi mitä tietoa tarvitaan ja sovitaan aikatauluista. Sinun tehtäväsi on toimittaa nettisivuille tuleva sisältö, tekstit ja valokuvat. Voit myös käyttää ammattilaista tekstin kirjoittamiseen ja panostaa brändivalokuviin.

graafinen suunnittelu yrityksille

Alkukartoituksen jälkeen on aika ryhtyä suunnittelemaan ja saat ensimmäiset luonnokset sivuistasi. Teemme tarvittavia muutoksia ja hiomme sivut lopulliseen muotoon. Perehdytän sinut myös sivujen käyttöön ja testaamme, että kaikki toimii kuten pitää.

graafinen suunnittelu yrityksille

Yrityksesi uudet upeat verkkosivut ovat valmiina ja sinä pääset julkistamaan ne koko maailmalle! Julkaisun jälkeen olen vielä tukenasi ja vastaamassa mahdollisiin kysymyksiisi.

Tee upea ensivaikutelma tyylikkäällä  ja hiotulla kokonaisuudella.

Nettisivujen suunnittelu pienyritykselle

VERKKOSIVUPAKETIN SISÄLTÖ

 • Sivujen navigoinnin suunnittelu ja toteutus
 • Sivujen visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus
 • Kuvien optimointi
 • Sisällön asettelu sivuille
 • Sosiaalisen median linkitys
 • Favicon
 • Perustason tekninen hakukoneoptimointi
 • Perehdytys sivujen käyttöön

Lisäksi Squarespace-verkkosivut sisältävät:

 • Automaattiset päivitykset
 • Tekninen tuki / asiakaspalvelu
 • Rajaton palvelintila
 • Rajaton levytila
 • Ilmainen SSL-suojaus

Suunnittelutyön lisäksi maksat Squarespacelle kuukausi- tai vuosimaksun sekä domainista eli verkkosivuosoitteesta ja siihen liitetystä sähköpostiosoitteesta palveluntarjoajalle. Squarespacen ajankohtaiset hinnat voit tarkistaa täältä.

USEIN KYSYTTYÄ

Paljonko verkkosivujen suunnittelu maksaa?

Verkkosivujen suunnittelun hintaan vaikuttaa toiveesi ja sivujen laajuus. Pyrin ensin kartoittamaan sinun tarpeesi, jonka jälkeen lasken hinnan verkkosivuprojektille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin katsotaan paljonko sinun verkkosivusi tulisivat maksamaan.

Voiko laskun maksaa erissä?

Ilman muuta! Verkkosivut ovat aina hieman suurempi investointi, joten ne on mahdollista maksaa esimerkiksi 2-4 erässä.

Kauanko verkkosivujen tekeminen kestää?

Verkkosivuprojektin kesto riippuu hyvin paljon niiden laajuudesta. Suunnitteluaikatauluun vaikuttaa myös se miten nopeasti saan sinulta kaikki tarvittavat kuvat ja tekstit. Verkkosivujen suunnitteluun on hyvä varata n. 1-2 kuukautta.

Voinko muokata ja päivittää verkkosivuja jatkossa itse?

Kyllä voit. Squarespace on erittäin helppokäyttöinen ja sen omaksuminen on nopeaa. Saat minulta ohjeistusta sivujen muokkaamiseen, joilla pääset alkuun. Halutessasi voit tietysti myös ostaa minulta palveluna päivityksiä ja muokkauksia.

Mitkä ovat verkkosivujeni ylläpitokulut?

Squarespacen kuukausimaksu on 17€/kk tai 24€/kk riippuen maksatko kuukausittain vai vuosittain. Tarkista ajankohtainen hinta Squarespacen hinnastosta.

Mitä minun tulee tehdä?

Sinun tehtäväsi on kertoa toiveesi sekä toimittaa minulle verkkosivuille tulevat tekstit ja valokuvat. Voit käyttää tekstien kirjoittamiseen tarvittaessa ammattilaista ja teettää siville tulevat valokuvat ammatikuvaajalla. Moni valokuvaaja tarjoaa myös tarkoitukseen sopivaa brändikuvausta. Verkkosivujen valmistuttua pääset julkaisemaan sivut.

Voimmeko hyödyntää minulle jo suunniteltuabrändi-ilmettä?

Voimme ehdottomasti hyödyntää sinulle suunniteltua brändi-ilmettä ja suunnitella pelkät nettisivut. Mikäli visuaalista ilmettä (logo, brändivärit, fontit jne.) ei vielä ole, annan mielelläni tarjouksen laajemmasta suunnittelukokonaisuudesta.

Haittaako, jos minulla on jo olemassa vanhat verkkosivut?

Ei haittaa, ohjeistan sinua tarvittaessa siirron suhteen.

Teetkö verkkosivuja muille alustoille?

Tällä hetkellä toteutan asiakkailleni verkkosivuja ainoastaan Squarespace alustalle. Asiakkaani ovat pääasiassa pienyrityksiä, joiden käyttötarpeisiin Squarespace sopii erinomaisesti.

Milloin voisimme aloittaa?

Verkkosivuasiakkaita pystyn ottamaan vain rajallisen määrän kuukauteen, joten kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman hyvissä ajoin. Täytä yhteydenottomake, jonka jälkeen palaan sinulle asiaan.

 

KIINNOSTUITKO YHTEISTYÖSTÄ KANSSANI?

ANNAN MIELELLÄNI TARJOUKSEN SINUN VERKKOSIVUJESI SUUNNITTELULLE