Upea somistus HSS Boathousella + hääprintit

heinä 25, 2023 | Hääjuhlan kortit

Tamperelainen juhlasuunnitteluyritys Blush otti minuun yhteyttä noin vuosi sitten asiakkaansa hääprinttien myötä. Olimme Blushin Heidin ja Annemarin kanssa tehneet yhteistyötä jo aikaisemmin suunnitellessani markkinointimateriaaleja heidän yritykselleen. Oli siis mukava päästä työskentelemään heidän kanssaan uudelleen, nyt hääkorttien merkeissä.

Blush oli parhaillaan suunnittelemassa hääsomistusta asiakkaalleen HSS Boathouselle. Aluksi oli tarve Save the Date -korttien suunnittelulle, joten projekti pyörähti niiden parissa mukavasti käyntiin suuntaviivoja printtimateriaaleille hakien. Kesällä jatkoimme suunnittelua hääkutsun ja sen liitteiden parissa. Save the Date -kortit ja kauniisti kultakimalteiset hääkutsut voit käydä kurkkaamassa täältä.

Olen sitä mieltä, että hääjuhlan kortit tulevat ehdottomasti oikeuksiinsa juhlapaikalla, siinä ympäristössä mihin ne on suunniteltu. Siksi onkin ihana päästä jakamaan nämä kauniit kuvat hääprinteistä osana hääjuhlatilan somistusta. Kaikki postauksen ihanat kuvat on ottanut upea, taitava Camilla Bloom. Tyylikkään juhlasomistuksen on suunnitellut Blush Oy.

Jokaiselle vieraalle suunniteltiin omat menu- ja ohjelmakortit, joissa jatkettiin aikaisempien hääkutsujen tyyliä. Näin myös jokaiselle kutsutulle jäi kiva pieni konkreettinen muisto päivästä. Osa teksteistä painatettiin näyttävällä kultafolionnilla. Menu- ja ohjelmalappusen päälle suunniteltiin viirin muotoiset paikkakortit, joihin hääpari oli miettinyt jokaiselle vieraalle oman kuvaavan sanan. Paikkakorteissa riitti työtä siis niin hääparilla kuin suunnittelijallakin, mutta lopputulos oli kaiken työn arvoista. Näitä paikkakortteja olivat vieraat innokkaasti jakaneet somessa hääparin häähäshtagia käyttäen, mahtavaa! Lisäksi korttinipusta löytyi kuultopaperille painatettu hashtagilappunen ja koko komeus oli kiinnitetty yhteen samanlaisella niitillä, joita käytettiin kutsujen kiinnittämisessä.

Vieraskirjan alkuun oli liimattu aikaisemmin suunnittelemani hääkutsu karttoineen. Hauska idea laittaa hääkutsut talteen osaksi vieraskirjaa! Lisää kuvia kokonaisesta, viisisivuisesta kutsukokonaisuudesta löytyy kutsugallerioistani.

Heidin ja Annemarin somistussuunnitelmaan sisältyi paljon akryylilevystä valmistettuja kylttejä. Näihin suunnittelin pohjat, jotta saatiin sama kirjasintyyli jatkumaan, vaikka kyltit valmistettiinkin käsin. Pohjien avulla tytöt kirjoittivat levyt valmiiksi ja lopputulos näyttää mielestäni todella kauniilta. Tällä tyylillä valmistettiin niin pöytänumeroinnit, istumajärjestys, lahjapöydän kyltti ja juhlapaikan sisääntuloa koristanut suuri tervetuloa-taulu.

Baariin ja Photoboothiin suunnittelin “Trust me, you can dance” ja “Selfie Station” -kyltit. Heidi ja Annemari olivat lisäksi tuunanneet ihanat BAR-valokirjaimet sekä tilanneet näyttävän kukka-asetelman baaritiskiä koristamaan. Illalla sytytettiin myös ihanat, tunnelmalliset pallovaloketjut.

Blush oli suunnitellut lisäksi paljon kauniita pieniä yksityiskohtia, kuten somisteet hääparin tuoleihin, yksinkertaisia tyyliin sopivia kynttiläasetelmia, hiekkaa, kiviä ja uittopuita, sekä aivat ihastuttavat betonituikut ripauksella kultaa. Kokonaisuus oli modernin hillitty ja tyylikäs ja jokainen elementti huolella valittu.

Kiitos vielä Camilla Bloomille valokuvista, tietenkin ihanalle hääparille kunniasta toteuttaa hääprintit, sekä juhlasuunnittelu Blushille hienosti sujuneesta yhteistyöstä!

Valokuvat: Camilla Bloom
Somistussuunnittelu ja stailaus: Blush Oy
Printit: MakeaDesign
Juhlapaikka: HSS Boathouse