MAKEADESIGNIN HÄÄKORTTIEN VALMISMALLISTO

UPEAT HÄÄKUTSUT JA KORTIT HETKESSÄ MAKEADESIGNIN MALLISTOSTA!

IHANAT JA LAADUKKAAT KORTIT HÄÄJUHLAAN VALMISMALLISTOSTA

MakeaDesignin kysytty ja haluttu hääkorttien valmismallisto on täällä taas! Uudistetut layoutit on huolella ja graafikon ammattitaidolla suunniteltu. Lopputuloksena on herkkä, sopivasti minimalistinen häämallisto, joka soveltuu monenlaisiin häätyyleihin. Kuhunkin mallistoon sisältyy Save the Date -kortti, hääkutsu + infokortti, menu, ohjelma, paikkakortit, pöytäkartta, pöytänumerot sekä tervetuloakyltti. Valitse tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Korttien hintaan sisältyy kustoimointi omilla teksteillänne. Saat tämän jälkeen painomuotoiset tiedostot, joiden avulla joko painatat kortit lähimmässä painotalossa ja tulostat itse pienellä budjetilla. Tutustu malliston kortteihin ja tilaa omasi!

TUTUSTU MAKEADESIGNIN HÄÄKORTTIEN VALMISMALLISTOON

MONICA

-HÄÄMALLISTO

Monica-mallisto sopii juhlaan kuin juhlaan, se on elegantin minimalistinen ja nuorekas. Kauniit fontit on huolella valittu ja yleisilme on ajattoman kaunis. Painata kortit värilliselle kartongille tai valitse tyylikäs mustavalkoinen ilme. Tähän sopii myös täydellisesti esimerkiksi kultafoliointipainatus!

 

CAROLINA

-HÄÄMALLISTO

Carolina-mallisto on moderni ja minimalistinen, se sopii juhlaan kuin juhlaan. Kortit näyttävät upealta myös värilliselle kartongille painatettuna tai vaikkapa kultafolioituna! Less is more!

 

JULIET

-HÄÄMALLISTO

Juliet-mallisto on herkkä, romanttinen, sopivasti elegantti ja suorastaan ihana! Kauniit villikukat luovat keskikesän tunnelmaa. Nämä ovat ihan täydelliset kevään ja kesän juhliin! Poimi kuvituksesta sävy kirjekuoriin.

 

 

ISABELLA

-HÄÄMALLISTO

Isabella-mallisto on klassisen tyylikäs. Tämä mallisto on täydellinen elegantteihin ja juhlaviin tilaisuuksiin. Kortit näyttävät upealta myös kultafolioituna tai värilliselle kartongille painatettuna!

 

 

CARLA

-HÄÄMALLISTO

Carla-mallisto on herkkä ja luonnonläheinen. Malli sopii kauniisti niin maalaisromanttiseen, rustiikkiseen kuin moderniinkin hääjuhlaan. Näihin sopii kauniisti oliivin sävyiset tai ekokartonkiset kirjekuoret!

 

 

VALMISMALLISTON HINNASTO

Save the Date | 65€

Isabella 105×148, muut 120×170

Hääkutsu | 70€

Kaikki 120×170

Infokortti | 50€

Kaikki 120×170

Uniikki kartta kirkolta juhlapaikalle, alk. 70e

Menu 100×200| 45€

Ohjelmakortti 100×200| 45€

Paikkakortit 90×50 | 0,80€/henkilö

Pöytäkartta A2| 60€

Tervetuloakyltti A2 | 35€

Pöytänumerot 120×170 | 40€

Hinnat sisältävät alv 24%.

Hääkutsun suunnittelu MakeaDesign Laura ja Nico Kutsut Marbellaan

MIKSI TILATA VALMISMALLISTOSTA

MakeaDesign tunnetaan uniikeista, asiakkaan toiveiden pohjalta suunnitelluista korteista. Olen kuitenkin halunnut tuoda personoidun korttisuunnittelun rinnalle pienen valmismalliston, jossa kukin kokonaisuus on huolella sinua varten luotu.

Valmismallisto sopii erinomaisesti, kun

  • Tarvitset kauniit kortit nopeasti (luonnos sähköpostiisi yleensä 24h sisällä tilauksesta).
  • Haluat jotakin kaunista, mutta kokonaan sinun toiveidesi pohjalta luotu design ei ole välttämättömyys.
  • Haluat lähettää kohtuullisen uniikin kutsun, jota ei ole myyty satoja tai tuhansia samanlaisia. MakeaDesignin mallisto ei ole myynnissä muualla ja se on saatavilla vain rajoitetun ajan. Todennäköisyys että vieraasti olisivat saaneet juuri samanlaisen kortin on tosi pieni!
  • Haluat näppärästi koko setin samalla tyylillä (menut, ohjelmat jne.).
  • Haluat pihistää hieman ja tulostaa kortit itse tai satsata hieman enemmän ja tukea paikallista painotaloa.
  • Haluat tukea pienyrittäjää, jonka tekemisessä on aito rakkaus graafiseen suunnitteluun ja erityisesti häätuotteisiin!
  • Löysit valmismallistosta vain niin täydellisen kortin! 🙂

ETKÖ LÖYTÄNYT VALMISMALLISTOSTA SOPIVAA KORTTIA?

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi. Suunnittelen mielelläni juhlaanne arvoisensa täydelliset kutsut ja kortit!

USEIN KYSYTYT

Miten teen tilauksen?

Kerro minkä malliston tuotteet haluat tilata ja toimita korttiin tulevat tekstit. Muista myös lähettää laskutustietosi (Nimi, puhelinnumero ja laskutusosoite). Saat minulta luonnoksen valitsemastasi kortista sinun tiedoilla täytettynä tarkistettavaksi. Tämän jälkeen valmistan ja toimitan painovalmiin tiedoston, jonka voit painattaa lähimmässä painotalossa tai tulostaa itse.

Lisenssi

Ostaessasi tuotteen, saat niihin yhden lisenssin. Tämä tarkoittaa, että vain sinä saat käyttää ostamiasi tuotteita. Materiaalin tai sen osien kaikenlainen kopioiminen ja luovuttaminen muille (lukuunottamatta painotaloa) on ehdottomasti kielletty.

Palautus

Huomioithan, että digitaalisissa tuotteissa ei ole palautusmahdollisuutta. Mikäli sinulla on kysyttävää valmismalliston tuotteisiin liittyen, olethan minuun yhteydessä ennen tilauksen tekemistä info@makeadesign.fi

TILAA TAI TIEDUSTELE

Haluatko tilata valmismalliston tuotteita tai onko sinulla kysyttävää suunnitteluun liittyen? Täytä oheinen tilauslomake. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä minulle vastaavat tiedot sähköpostilla.

Huomioithan, että valmispohjilla ei ole palautusoikeutta, mikäli sinulla on kysyttävää olethan minuun yhteydessä ennen tilausta.

info(@)makeadesign.fi (poista sulkumerkit)

Haluan tilata

15 + 14 =