GRAAFINEN SUUNNITTELU

Rakennetaan yrityksellesi brändi-ilme joka muistetaan!

VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELU

Yriyksen visuaalinen ilme on yksi yrityksen tärkempiä investointeja. Brändi-ilmeen avulla yrityksesi erottuu kilpailijoista ja synnyttää potentiaalissa asiakkaissa toivotunlaisia mielikuvia. Yhtenäinen ilme kaikissa toiminnoissa aina logosta nettisivuihin luo ammattilmaisen vaikutelman ja ennen kaikkea pitkällä tähtäimellä se tuo lisää asiakkaita.

Yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu lähtee aina liikkeelle logosta. Toimiva logo on yksinkertainen, huomiota herättävä ja ajaton. Ennen kaikkea logon tulee olla mieleenpainuva ja erottua kilpailijoista. Lue lisää logon suunnittelusta ja sen vaiheista täältä. Logon lisäksi yrityksen mielikuvaan vaikuttavat värit, fontit ja kuvitus. Persoonallinen ja ammattimainen ulkoasu muodostaa miellyttävän ensivaikutelman ja jää mieleen. Visuaalinen ilme toimii pohjana kaikelle yityksesi markkinoinnille, kuten nettisivut, mainokset, esitteet, pakkaukset, käyntikortit ja hinnastot.

Tutustu muutamaan suunnitelemaani yritysilmeeseen klikkaamalla kuvia.

Yritysilmeen suunnittelu kauneushoitola Harmonylle
Visuaalisen ilmeen suunnittelu yritykselle Kukkastudio unelmia
Brändi-ilmeen suunnittelu Kauneushoitola Lumos

YRITYSILMEEN SUUNNITTELU VOI SISÄLTÄÄ ESIM.

  • Logo tai logopaketti
  • Brändivärit
  • Typografia eli fontit
  • Graafiset elementit ja kuvitukset

Valitse mukaan myös tarvittavat lisämateriaalit:

  • Painotuotteet (esim. käyntikortit, lahjakortit, ajanvarauskortit, tuotepassit, esitteet, hinnastot, flyerit, tarrat, julisteet, juhla- ja tapahtumakutsut, asiakaslehdet)
  • Taittotyöt
  • Pakkaussuunnittelu
  • Somepohjat ja bannerit
  • Messumateriaalit (esitteet, roll upit, käyntikortit, mainokset)
  • Nettisivujen visuaalinen ilme
Yritysilmeen ja logon suunnittelu MakeaDesign

NÄIN YRITYSILMEEN SUUNNITTELU ETENEE

1. ALKUKARTOITUS

Suunnittelun alussa kartoitan hieman tarkemmin yrityksesi taustaa sekä toiveitasi. Millaisia tuotteita tai palveluita yrityksesi tarjoaa, millainen on tyypillinen asiakkaasi sekä tavoiteltu kohderyhmä. Millaisia mielikuvia ja tunnelmia toivoisit yritysilmeesi välittävän. Tässä kohtaa laadimme myös toiveidesi sekä budjettisi  pohjalta sopivan kokonaisuuden jota lähdemme työstämään.

2. SUUNNITTELUVAIHE

Aloitetaan suunnittelu logopaketin suunnittelusta, jonka jälkeen siirrytään muihin visuaalisen ilmeen osa-alueisiin. Pidän sinut koko ajan tiiviisti mukana suunnitteluprosessissa ja pääset matkan varrella kommentoimaan  ja antamaan palautetta luonnoksista. Hiomme kokonaisuutta palautteesi perusteella kohti valmista visuaalista ilmettä joka paitsI näyttää hyvältä, tuntuu myös sinulle omalta!

3. VALMIS YRITYSILME

Yrityksesi uusi, ihana ja upea, visuaalinen ilme on viimein valmis ja pääset julkistamaan sen koko maailmalle! Tässä kohtaa suunnittelemme vielä tarvittavat markkinointimateriaalit ja painotuotteet vastaamaan uutta visuaalista suuntaa.