HÄÄKUTSUT JA KORTIT HÄÄJUHLAAN

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UNELMIESI HÄÄKUTSUT

Ovatko unelmiesi hääkutsut rustiikkiset ja luonnonläheiset, boheemit ja runsaat, hempeän romanttiset vai sittenkin modernin minimalistiset? Oli unelmiesi kutsut minkälaiset tahansa, haluat auttaa sinua toteuttamaan uunelmasi täydellisistä kutsuista. MakeaDesign syntyi rakkaudesta häähumuun, mieleenpainuviin ja kauniisiin yksityiskohtiin sekä laadukkasiiin paperituotteisiin. Jokainen hääpäivä on uniikki, hääparin näköinen juhla. Haluan tarjota asiakkailleni mahdollisuuden viimeistellä häätyyli omannäköisillä, uniikeilla ja laadukkailla häägrafiikoilla ja painotuotteilla.

Sivuillani voit tutustua työnäytteisiini ja inspiroitua, myös blogista löydät lisää häävinkkejä esimerkiksi hääkutsujen tekstien kirjoittamiseen. Kutsut suunnitellaan asiakkaan toiveiden pohjalta, mutta voitte halutessanne aina antaa minulle myös vapaat kädet luoda teille jotain mykistävän upeaa! Kerron mielelläni erilaisista painomahdollisuuksista, kuten muotoonleikkauksista, jännittävistä materiaalivaihtoehdoista ja muista menetelmistä jotka viimeistelevät designin.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt info@makeadesign.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Kauniit uniikit hääkutsut toiveiden mukaan suunniteltuina

Hääkutsut

Hääkutsut ovat vieraidenne ensikosketus juhlaanne, millaisen tunnelman sinä haluat välittää tulevasta päivästänne?

Suunnittelen hääkutsut aina hääparin toiveita kuunnellen ja juhlan teema ja tyyli huomioiden.

Save the date kortit

Save the Date -kortit

Save the Date -korteilla ilmoitat hyvissä ajoin juhlavieraille tärkeän päivämäärän ja varmistat, että kaikki läheiset pääsevät mukaan juhlaanne.

Save the Date -korttia seuraa aina virallinen kutsu myöhemmin.

Hääkartan suunnittelu juhlapaikkapiirroksella

Uniikit hääkartat

Säväytä hääkutsuilla ja tilaa kutsukokonaisuuteen sopiva uniikki, piirretty hääkartta.

Hääkarttaan voidaan sisällyttää kulku vihkipaikalta juhlapaikalle, vieraiden majoitushotelli ja ihanat, uniikit juhlapaikkapiirrokset.

Menu ja ohjelmakortit häihin

Kattauskortit

Kauniit menut, ohjelmakortit sekä paikkakortit toimivat kattauksessa upeina somistuselementteinä ja luovat vieraille tervetulleen tunteen.

Kortit voidaan toteuttaa erillisinä, kaksipuolisina, avattavana tai vaikkapa pöytäkolmion muodossa.

Tervetuloakyltti ja pöytäkartta häihin

Pöytäkartat ja kyltit

Tervetuloakyltti vastaanottaa vieraat juhlaan ja pöytäkartta opastaa jouhevasti omalle paikalleen.

Suunnittelen myös isot menut, baarimenut, ohjelmataulut, opasteet sekä kyltit photoboothiin tai lahjapöytään.

oman häälogon suunnittelu

Häälogot

Brändää hääpäivänne ja tilaa uniikin häälogon tai monogrammin suunnittelu.

Häälogoa voi hyödyntää sineteissä, tarroissa, serveteissä, teippauksina tai vaikka painattaa logosta kangaskassit kiitoslahjaksi!

valmiit hääkutsut netistä

Valmismallisto 2023

Haluatko kauniit ammattilaisen suunnittelemat hääkortit helposti ja nopeasti, eikä sinulle räätälöity suunnittelu ole tarpeen?

Ajoittain muuttuvasta valmismallistosta tilaat kutsut ja kortit helposti!

kiitoskortit häihin netistä

Kiitoskortit

Juhlan jälkeen on aika kiittää. Loihditaan kaunis kiitoskortti parhaimmista hääkuvistanne.

Kiitoskortit voidaan toteuttaa yksiosaisina, avattavina tai vaikkapa moniosaisina, yhdestä tai useammasta valokuvasta.

syntymäpäiväkutsut ja ristiäiskutsut

Muut juhlat

Ristiäiset tai nimiäisjuhla, syntymäilmoituskortit, syntymäpäiväkutsut, tai ehkäpä lastenkutsut tulossa?

Suunnittelen ilomielin kutsut ja kortit juhlaan kuin juhlaan! Ota yhtettä ja kerro toiveistasi.

JENNA T., JURISTI & KAHDEN PIKKULAPSEN ÄITI, HÄÄKORTTIASIAKAS 2024

”Päädyin suunnittelemaan häidemme materiaalit Makean/Janinan kanssa nettisivuilta välittyneen ystävällisen ja ammattimaisen otteen perusteella, enkä voisi olla tyytyväisempi! Janina tavoitti täydellisesti visioni, mutta toteutti sen vielä paljon hienommin kuin olisin osannut kuvitella. Suunnittelutyö hoitui kaiken lisäksi todella vaivattomasti ja nopeasti. Meille syntyi heti yhteistyömme alussa vauva ja elämäntilanteessani Janinan osaaminen, ystävällisyys ja halu pyrkiä parhaaseen lopputulokseen olivat aivan kullanarvoisia. Lisäksi sain myös selkeät ohjeet ja vinkit materiaalien painatukseen. Yhteenvetona lopputulos oli täydellinen ja palvelu aivan ihanan ystävällistä. Lisättäköön vielä, että Janinan upeasti toteuttamien hääkutsujemme teema oli klassinen, mutta myös romanttinen ja vintagehenkinen häälogoineen. Suosittelen lämpimästi Makea Designia!”

MARIANNE S., HÄÄKUTSUASIAKAS 2024

”Kiitos todella sujuvasta yhteistyöstä, oli ihana nähdä miten loit kutsumme löysän idean perusteella vielä paremmaksi kuin mihin oma mielikuvitus olisi riittänyt! Kun näimme lopulliset kutsut painettuina tuli ensimmäistä kertaa tunne että näistä tulee meidän näköiset häät. Myös vieraamme ovat ihastelleet kauniita kortteja ja fiilistelleet tulevaa juhlaa ja korttien luomaa tunnelmaa!”

ANETTE S., HÄÄKUTSUASIAKAS

” TÄYDELLISTÄ! Kiitos tuhannesti, olen ollut todella tyytyväinen työnjälkeesi sekä asiakaspalveluun. Kanssasi on ollut niin vaivatonta työskennellä ja olet aina kuin lukenut ajatukseni ja saanut heti kiinni visiostani esimerkiksi hääkorttien ulkoasuun liittyen.”

IDA S., HÄÄKUTSUASIAKAS 2023

” Iso kiitos sulle! <3 Ihan huippua et saatiin suunnitelmat näin nopeasti! Ja alusta asti on ollut tosi selkeetä ja ammattimaista kommunikointia! Ihan super tyytyväinen lopputulokseen, ymmärsit täysin millaista korttia haluttiin. Olisin valinnut kaikki vaihtoehdot sun suunitelmista jos oisin voinnut.”

MARI & ANTTO, HÄÄKUTSUASIAKAS

”Tuhannet kiitokset vielä tekemistäsi kutsuista! Tänään niitä kuoriin laittaessani nousi ihan tippa linssiin siitä, kuinka joku oli onnistunut kiteyttämään kutsut niin meidän näköisiksimme! <3 Olet upea lahjakkuus! Kiitos! :)”

PYYDÄ

TARJOUS!

Mukavaa, että löysit sivuilleni ja kiinnostuit yhteistyöstä kanssani. Olisitko kiinnostunut uniikeista kutsukorteista tai ehkäpä koko hääjuhlan kattavasta paperituotteiden suunnittelusta? Tai etsitkö graafista suunnittelijaa muunlaiseen projektiin?

Täytä oheinen yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä velvoita mihinkään!

info(@)makeadesign.fi (poista sulkumerkit)

Olen kiinnostunut

7 + 14 =